Amsterdam Nieuw-West
Nieuw-West staat bekend om haar mix van nationaliteiten, dit zie je ook terug in het winkelaanbod van Amsterdan-West. Je vind hier heerlijke Turkse bakkerijen, Surinaamse restaurantjes en Marokkaanse lounge-rooms.
Amsterdam Noord
Nieuwendam is de perfecte plek om te wonen voor iedereen die zowel van rust als drukte houdt.
Amsterdam Oost
De mensen die veel met het openbaar vervoer reizen zijn blij met de goede verbindingen die dit stadsdeel biedt.
Amsterdam West
De bewoners uit Amsterdam-West hebben een druk leven maar zijn tevens ook levensgenieters, ongetwijfeld nemen zij een borrel om het einde van de week te vieren.
Amsterdam Zuid
Amsterdam-Zuid kenmerkt zich door de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, het is binnen handbereik van winkelfaciliteiten en horecagelegenheden.
Centrum
Het centrum kan niet fout gaan, de buurt biedt heerlijke kopjes koffie in de vroege ochtend, een heerlijke lunch in de middag en feestvreugde tot diep in de nacht.
Overige
Het Westelijk- en Oostelijk Havengebied liggen op het IJ tussen het gezellige Amsterdam-Noord en het bruisende centrum in.
Geschreven door Bianca Rueter

Bianca Rueter, een echte Amsterdamse, is opgegroeid in Nieuwendam en is afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, Redactie Mediaproductie. Ze houdt van gezelligheid maar neemt haar werk zeer serieus. Fotografie en schrijven zijn haar hobby’s. Ze presenteert met volle trots de buurtengids over háár Amsterdam.