Indische buurt

Vanaf de Indische buurt is het centrum van Amsterdam eenvoudig te bereiken. De buurt heeft een directe busverbinding met het Centraal Station.

Vanaf de Indische buurt is het centrum van Amsterdam eenvoudig te bereiken. De buurt heeft een directe busverbinding met het Centraal Station. De Indische buurt is erg sfeervol met goede voorzieningen en veel groen. Het Flevopark is geschikt om te picknicken of een balletje te trappen met je vrienden. Daarnaast kun je hier een bezoek nemen aan het Flevoparkbad of aan de sporthallen Zeeburg.  Meer gelegen in het centrum vind je het Javaplein, hier kun je een drankje doen op de terrasjes en de dagelijkse stress vergeten.

Veel woningen, straten en pleinen zijn gerenoveerd. De buurt heeft een dorpskarakter en kent veel sociale netwerken.

 

Wist je dat? De mensen vroeger thuis geen douche hadden en naar het badhuis gingen om zich te wassen. In elke buurt was er één, zoals hier in de Indische buurt op het Javaplein. Nu zit er een café in.

 

Openbaar vervoer:

Stadsbus 22: Muiderpoort Station – Spaarndammerbuurt

Tram 7: Slotermeer – Flevopark

Sprinter: van Amsterdam Centraal naar Zwolle, uitstappen op Muiderpoort Station

Sprinter: van Amsterdam Centraal naar Rotterdam Centraal, uitstappen op Muiderpoort Station

Sprinter: van Amsterdan Centraal naar Amersfoort Vathorst, uitstappen op Muiderpoort Station

7547757632_83d6817cc9_b

Foto:  Wojtek Gurak / Flickr.com

2810904799_a72d540089_b

5002288895_2b30cbb999_b

naamloos

 

“De Indische buurt is vrij rustig. Mensen varen lekker met hun bootje op het water of zijn te vinden in het voormalige badhuis.” – Roos-Anne, 23 jaar.

 

naamloos0

Laatst woningen in Indische buurt op Rooming
Op de Kaart
Over deze Plek
Je woning verhuren in Indische buurt en via Rooming een betrouwbare huurder vinden? Eenvoudig en betrouwbaar! Meld je gratis aan en vind snel een match voor jouw woning, kamer of starters appartement in Indische buurt.