Geuzenveld -Slotermeer

Wandelend door Geuzenveld-Slotermeer met haar door bomen omzoomde straten leidt vaak tot een middagje winkelen met achteraf een karamelkleurige kop koffie.

Voor de sportfanaten heb je onder andere voetbal- en tennisverenigingen die zijn gevestigd op het sportpark De Eendracht.

De shoppers onder ons kunnen zich vertoeven in het winkelcentrum Osdorp en het winkelcentrum ’40 – ’45. Ook zijn er, verspreid over Geuzenveld-Slotermeer, diverse buurtwinkels te vinden. Voor de marktliefhebbers is er elke tweede zaterdag van de maand een rommelmarkt in het Huis van de Wijk Geuzenveld.

Tevens vindt er in Geuzenveld een jaarmarkt plaats, dit jaar was deze op het Kruisherenpad en het Lambertus Zijplein. Met zo’n 200 kraamhouders is dit één van de gezelligste markten van Amsterdam Nieuw-West.

Voor de filmliefhebber worden er onder de naam ‘Bios in de Buurt’ meerdere films vertoond in de openlucht. Deze gezellige filmavond werd vorig jaar onder andere opgesteld in Slotermeer en Geuzenveld.

 

Wist je dat? De naam Geuzenveld zo’n 450 jaar oud is en dat deze afstamt van de ‘geuzen’ uit 1566.

 

Openbaar vervoer:

Bus 21: Amsterdam Centraal – Geuzenveld

Bus 61:  Station Sloterdijk – Slotervaart

Tram 13:  Amsterdam Centraal – Geuzenveld

 

naamloos99

Foto: Slotermeer (c) ravedave / Flickr.com

13 Burgemeester Hogguerstraat 165 - Uitzicht

Foto: Woningadviseurs / Flickr.com

11

22

33     44

“In de zomer buiten chillen met vrienden terwijl je naar een film kijkt, kan haast niet beter toch!?” – Remco, 19 jaar.

 

2

5

Laatst woningen in Geuzenveld -Slotermeer op Rooming
Op de Kaart
Over deze Plek
Je woning verhuren in Geuzenveld -Slotermeer en via Rooming een betrouwbare huurder vinden? Eenvoudig en betrouwbaar! Meld je gratis aan en vind snel een match voor jouw woning, kamer of starters appartement in Geuzenveld -Slotermeer.